0

Mijn Dossier JL Ferary over de Karaoke Taxi

Afgelopen dinsdagmiddag van 18 augustus 2020 kwam er een meneer (Sarief) met karaoke taxi voor Juraini. Ivm de maatregelen heeft Juraini alleen zelf binnen gekeken en muziek geluisterd. Sarief heeft buiten gestaan. Per maandag van 17 augustus 2020 sloegen Sarief en Juraini van de Echte Vriendenbureau zijn handen ineen om reclame, voor de Karaoke Taxi te maken, reclamewens van Sarief was zelf op Juraini Radio, in De Posthoorn Escamp Oost, over De Leukste Taxi in Den Haag en Omstreken.

Hou jij van een feestje en zingen in de Karaoke Taxi, bel dan de Karaoke Taxicentrale of stuur een mail naar: karaoke.taxicentrale@juraini-ferary.nl.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *