0

Mijn Dossier JL Ferary over Ties en de Stadsclown

Vanochtend op woensdag 19 augustus 2020 belde de Stadsclown dat ze iemand te kort heeft voor haar Educatief Cultureel Interactief Kinderprogramma, die iedere woensdagmiddag tussen 14.00 uur tot 16.00 uur te zien zal zijn op YouTube, vanuit Delft On The Move, die als doel heeft een multimedia platform te bieden aan Delft en Omstreken. Juraini zal dan de geluid moeten komen verzorgen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *