Bierfabriek Delft ziet Juraini Radio als een groot evenement

Zoals jullie allemaal weten heeft Juraini een matig verstandelijk beperking, maar laat verder zijn beperking niet in de weg staan en runt hij zijn eigen internetradio, genaamd; Juraini Radio, wat jullie nog niet weten heeft Juraini zijn handen ineen geslagen met Timo Jansen van de Bierfabriek in Delft om daar zijn radio te maken. Dit is dus mogelijk op aanstaande zondag 23 augustus 2020 om 14.00-16.00 uur en ziet Bierfabriek Delft Juraini Radio als een groot evenement, waarom? In opdracht van de Echte Vriendenbureau worden nu genoeg handhavingen ingezet en voldoende polities. Juraini vraagt Fleur Mosterdijk (Communicatieadviseur van de Politie Zoetermeer) om naar Delft te komen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *