Healthy & Happiness ziet Juraini Radio als een klein evenement

Zoals jullie allemaal weten heeft Juraini een matig verstandelijk beperking, maar laat verder zijn beperking niet in de weg staan en runt hij zijn eigen internetradio, genaamd; Juraini Radio, wat jullie nog niet weten heeft Juraini opnieuw zijn handen ineen geslagen met Raymond van den Berg van Healthy & Happiness om daar zijn radio te maken. Dit is dus misschien mogelijk op aanstaande woensdag 2 september 2020 (hangt een beetje van het weer af) en ziet Healthy & Happiness Juraini Radio als een klein evenement, waarom? In opdracht van de Echte Vriendenbureau worden nu genoeg handhaving ingezet.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.