Loomis vindt het NIET leuk van de Poseidon Zoetermeer

Zoals jullie al eerder weten heeft Juraini ooit Loomis uit eten gevraagd, maanden geleden, afgelopen weken is Juraini naar Poseidon in Zoetermeer (Griek Restaurant) geweest, om te vragen voor een GRATIS etentje met Juraini en Loomis. Helaas mocht het dus niet, maar wel kreeg Juraini een GRATIS drinken. Laten we ook maar 100% hopen dat Loomis terug zal keren bij Juraini als een serieuze relatie.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *