Juraini zette een vacature alert voor zijn internetradio

Zoals jullie al weten is Juraini Radio met ingang van 2 maart 2020 jouw 24/7 online internetradio die overal online voor iedereen te beluisteren is. Per donderdag 3 september 2020 zette Juraini een vacatures voor zijn internetradio. Juraini Radio is een vrijwilligersorganisatie. Wij maken radio voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Wij draaien vooral Nederlandstalig, R&B en latin als non-stop muziek. En alles wat daar tussen zit. Met uitsluitend vrijwilligers wordt er 24 uur per dag, 7 dagen per week radio gemaakt.

Wij zijn altijd per direct opzoeken naar nieuwe vrijwilligers. Mocht je interesse hebben om onze omroep te versterken, stuur dan gerust even een mailtje naar: vacatures@jurainiradio.nl.

Tijdens een kennismakingsgesprek in de studio vertellen we je graag wat de specifieke eisen zijn. Een goede start is een goede beheersing van de Nederlandse taal en het leuk vinden om in een team te werken.

*Vlogger- Vind je het leuk om in Delft, Rijswijk, Haaglanden, Westland, Zoetermeer, Bollenstreek te gaan vloggen via YouTube?! Laat het ons weten. Wie weet staat jou filmpje op Juraini TV RadioBox

*Redactiemedewerker/Administratie- Een redacteur is iemand die verantwoordelijk is voor de redactie van een publicatie, oftewel het bewerken van de inhoud van een tekst. Sommige redacteurs leveren zelf inhoudelijke bijdragen, andere houden zich weer uitsluitend bezig met bijvoorbeeld taalgebruik, inhoudelijke juistheid of de toon van door anderen geschreven artikelen. De redacteurs van een bepaald medium vormen met elkaar de redactie. Redacteuren verzorgen de bewerking van een artikel of van beeld

*Projectcoördinator- Een project coördinator is iemand die verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van evenementen en projecten.

*Event vrijwilligers- Een event vrijwilligers is iemand die verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van evenementen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *