0

Dylan Arentsen biedt zijn excuses aan Juraini

Na al ruim 1 jaar geen contact meer met elkaar te hebben, kreeg Juraini van Dylan Arentsen per 4 september 2020 onverwachts een WhatsApp Bericht met zijn excuses en wil graag vrienden worden. Het spijt Dylan ook echt hoe het gegaan is. ‘’Ik was een beetje door de war, vanwege de corona’’, zo meldt Dylan aan Juraini. Tot slot is Juraini weer van harte welkom bij Kerspelpad 16, een woning van de collega-zorginstelling; Gemiva-SVG Groep in Stolwijk. NIEUW!! Dylan is dan ook van harte welkom op de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer.

Je kunt Dylan nu ook een persoonlijk mail sturen naar: dylan.arentsen@juraini-ferary.nl.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *