Juraini Boodschappendienst

      Geen reacties op Juraini Boodschappendienst

Juraini voorzien zijn klanten elke maandag tot met donderdag voor door hen bestelde boodschappen die niet in staat zijn zelf boodschappen te doen, omdat hij het altijd leuk vindt om boodschappen te halen en uit te sorteren en af te halen bij de klanten en/of contact met ze te hebben.

Het idee was van een project van Ipse de Bruggen van dagbesteding Noorderlicht in Waddinxveen, maar voor de diensten van de bezorger worden gerekend kosten in de vorm van een fooi.Wij willen een gezellig, nieuw sfeervolle boodschappenservice bieden aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen in Delft, Rijswijk, Haaglanden, Westland en Zoetermeer.

Heeft u boodschappendienst nodig? Schrijf ons dan via: boodschappendienst@juraini-ferary.nl

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *