0

Een gezellige zomerBBQ met disco voor en door de bewoners van woonvoorziening Langeberg

ZOETERMEER – Op donderdagmiddag 17 september 2020 en wel om 16.00 uur tot 21.00 uur organiseert Juraini zijn eerste zomerBBQ met Drive-in-show van Juraini Radio en wel met DJ Raini op de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer. Dit is speciaal voor en door de bewoners van de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer. Dit wordt in de grote tuin van de groepen georganiseerd.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *