Juraini wenst voor snelle woning op Gemiva-SVG Groep woonlocatie Swetterhage in Zoeterwoude

Zoals u hier kunt lezen wenst Juraini voor een snelle woning op Gemiva-SVG Groep woonlocatie Swetterhage in Zoeterwoude, want zo Juraini kenende is er een agressieve actie getoond tegen een medebewoner ‘’Het was echter niet me bedoeling om zo iemand pijn te doen, maar k kan helaas geen meer met een medebewoner van nu samen in een huis wonen’’, gelukkig staat er een nieuwbouw van eind 2020 en begin 2021 klaar op Swetterhage in Zoeterwoude, waar Juraini er in kan wonen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.