Juraini zet zich tegenwoordig in voor LHTBT

Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking, dat is de nieuwe missie van Juraini bij Ipse de Bruggen en later in de toekomst bij Gemiva-SVG Groep, waar Juraini gaat verhuizen. Daar hoort bij dat je jezelf kan en mag zijn. Juraini zet zich tegenwoordig in voor LHTBT, dat de wens de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer mee vaart in de feestelijke feestboot met elke week mee borrelen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *