0

ZomerBBQ op de Radio

Afgelopen week werd het bekend dat wij op donderdag 17 september 2020 een zomerBBQ op de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer hebben. Dit afsluiter van de zomer is speciaal voor bewoners en begeleider van de woonvoorziening Langeberg. Nu is het zo dat wij de stream van Shieldradio mogen gebruiken, waar Juraini ook op elke maandag uitzendt. De zomerBBQ is om 16.00 uur tot 18.00 uur terug te beluisteren op: https://www.astradio.com/luister-live/

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *