Hoe kan dit? Echt waar! Juraini ontmoette Jake Hempel in Delft

Nee, echt waar! Hoe kan dit? Zoals u hier kunt lezen gaat Juraini elke weekend naar zijn moeder en dan de stad in, dus dat kennen jullie al gesproken. Totdat Juraini Jake Hempel ontmoeten. Jake Hempel was de ex-manager van de bekendste Haagse Barbie en nou de manager van haar ex-man; Michael van der Plas. Tot nu hebben Juraini en Jake contact met elkaar via WhatsApp, maar wat Juraini voor Jake kan doen of Jake voor Juraini is nog niet bekend. Daarnaast is Jake de man van een handhaving medewerker van de Gemeente Delft.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *