Per januari 2021 is Juraini vaste DJ bij Radio Gemiva

Jullie kent het wel van EenVandaag, die op televisie is geweest; Radio Gemiva: Radio Gemiva is het radiostation van de collega-zorgorganisatie; Gemiva-SVG Groep en is overal online te beluisteren, dat gerund wordt door mensen met een verstandelijk beperking. Vanaf 13 oktober zendt Radio Gemiva iedere woensdag live uit vanuit een professionele studio in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. We hebben een ochtend- en een middaguitzending. Per januari 2021 is Radio Gemiva een DJ rijker, want Juraini is vanaf die maand elke woensdag te beluisteren op Radio Gemiva. Oprichter / Coördinator van Radio Gemiva; Jaap van Sandijk meldt ook dat we niet alleen op woensdag radio gaan maken, maar ook op vrijdag.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *