Juraini in gesprek met de Rijksoverheid over feestje vieren

Onder andere kennen jullie Juraini wel die een echte feestvarken is en die wel Alle Dagen van Feesten houdt. Zojuist heeft Juraini op maandag 21 september 2020 contact gehad met de Rijksoverheid, want Juraini wou graag weten wat verder de stand van zaken was over een feest in de coronamaatregelen, Juraini heeft voor jullie om een rij gezet:

Wil je thuis je verjaardag vieren, met je familie samenkomen en een borrel of feestje organiseren? Dat kan, maar beperkt. Je kunt beter je verjaardag in een horeca vieren, zo komen er thuis ook GEEN BESMETTINGEN, maar geen gezelschappen van meer dan 50 personen.

Wil je GEWOON bezoek hebben? Nog steeds geldt dus 6 personen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *