Jake Hempel is de nieuwe manager van Juraini Ferary

In de vorige berichten liet Juraini al weten dat Jake Hampel (Ex-manager van Barbie) de nieuwe vrijwillige manager van Juraini zal zijn, aldus; Juraini zelf, ook dat Jake een keer de woonvoorziening Langeberg zal gaan bezoeken, maar… De begeleiders van Juraini zijn nu op de hoogte dat Dianara en/of Manon begeleiders van Ipse de Bruggen zijn en dat Jake Hampel de verdere zaken voor Juraini doet. Jake is meerdere bekend geweest bij Shownieuws. Jake is 24/7 te bereikbaar op: management@juraini-ferary.nl.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *