0

Judith Meulendijks verlaat de woonvoorziening Langeberg Zoetermeer

Na al ruim bijna 3 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op de woonvoorziening Langeberg gaat Judith Meulendijk de woonvoorziening Langeberg verlaten. Dat doet Juraini dus met veel pijn in zijn hart verdriet, want de afgelopen heeft Rianne vd Geer de woonvoorziening ook verlaten, maar wat dacht je van onze oude leerling. Hoe gaat Juraini nu weer verder? Zal hij nu andere begeleiders ook pijn gaan doen, door ze te bedreigen of loop dit uit te hand met de zorgmanager, ”wraak nemen op de zorgmanager”, wie weet. Vertrek Juraini dan ook ergens anders. Wie weet.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *