Juraini sluit contact met Priscilla Dekker namens FunX ivm de corona maatregelen

Per afgelopen maanden sloot Juraini de laatste contact met Priscilla Dekker namens FunX (jongerenomroep die R&B, Arab en latin afspeeld). Dit was dat Priscilla niet meer op kantoor was, maar thuis ging werken i.v.m de corona maatregelen, maar… Juraini treurd zich niet. Omdat hij alles weet van Goede Tijden, Slechte Tijden hebben de redactie van Goede Tijden, Slechte Tijden vriendelijk contact met Juraini.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *