0

NIEUWS VAN DE MEDIA: Juraini Radio kreeg een Q-music Merchandise

ZOETERMEER – Juraini Ferary is 27 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Sinds kort heeft hij zijn eigen internetradio opgezet.

Juraini Radio is 24/7 jouw online internetradiostation voor Delft, Rijswijk, Haaglanden, Westland en Zoetermeer en is te ontvangen via internet. 24/7 overal online te beluisteren en zendt Juraini live uit vanuit zijn studiokamer als slaapkamer in Zoetermeer en is voor iedereen die horen wil!

Afgelopen zondag van 1 november 2020 kreeg Juraini een Q-music, waar het met t.a.v Juraini Radio was. Of het nou gesponsord werd, is nog niet precies duidelijk. Wel is Juraini ieder geval Q-music dankbaar om dit te mogen doen.

Juraini met de Q-music Merchandise

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *