0

Juraini wilt in gesprek met Mijanou Breeveld om de set toch te bekijken

Per oktober 2020 heeft Juraini ivm de corona maatregelen geen contact meer met Priscilla Dekker van de jongerenomroep NPO FunX, maarr… Juraini treurt zich niet, want Juraini heeft contact met Mijanou Breeveld (Crew van Goede Tijden, Slechte Tijden). De set van Goede Tijden, Slechte Tijden is normaal gesproken één van de best bewaarde geheimen in televisieland. Als Juraini, na het corona, vriendelijk en ook aan de RTL-Baas; Peter van der Vorst vraagt om toch op de set te komen kijken, misschien om met de GTST-acteurs en actrice te komen lunchen bij MediArena 2 in Amsterdam. Dan mag het misschien wel!

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *