0

Heerlijke maaltijden bij Maria’s Homemade

DELFT – Maria’s Homemade is sinds kort gevestigd in de Kromstraat. Dit afhaaladres is gespecialiseerd in de traditionele Griekse, Mediterrane keuken. Heel veel Grieks lekkers, huisgemaakt, dagvers en zintuigprikkelend!

Eigenaar Dimitris komt oorspronkelijk van het Griekse eiland Kreta, waar hij zelf zeven jaar lang een restaurant heeft gehad. In 2004 opende hij samen met zijn vrouw Maria, die veel kennis heeft van de Mediterrane keuken, een restaurant op het eiland Karpathos. Nu willen zij hier in Delft nog een keer iets bijzonders doen met de passie die ze drijft.

Dagvers
Elke dag kun je bij Maria’s Home Made terecht voor drie tot vier verse maaltijden. Deze gerechten zijn wisselend. “Elke ochtend doen we boodschappen en bepalen we welke gerechten we die dag gaan aanbieden.” Het eten is lekker, betaalbaar en Dimitris en Maria zijn zeer gastvrij. De gerechten zijn af te halen op locatie, en gemakkelijk mee te nemen naar huis.

Maria’s Homemade
Kromstraat 27
Geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur

Meer weten? Kijk dan op de Facebookpagina van Maria’s Homemade!

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *