Nog onduidelijk: Zal Sinterklaas ook nog Meerdijk gaan bezoeken

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Toch?! Zal Sinterklaas ook nog de soapserie van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) in Meerdijk ook nog gaan bezoeken. Het is maar afwachten en de vraag, zo meldt de Redactie van GTST aan Juraini. Ivm met de corona mag Sinter Raini (Juraini) de set van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) helaas niet bezoeken. Juraini hoopt dat november en december 2021 weer beter wordt en mag Juraini eerder gaan figureren in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *