Gaaf: Jake Hampel opent een shotjesbar in Delft en Juraini vertel je meer

Stonden jullie altijd al eens aan de bar voor een lekker shotje? En sta je nu te trappelen om – zodra het weer mag – gezellig er op uit te gaan? Dan heb k goed nieuws voor je: de manager van Juraini; Jake Hampel opent binnenkort in januari 2021 een shotjesbar – cocktailbar aan de Kromstraat 39A in Delft. Zelf is Juraini daar ook wat vaker te vinden, maar ook bij Tierney’s Irish Pubs Delft, kortom; Juraini is overal te vinden als burgemeester van Delft.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *