Gaaf: Juraini opent een netwerkborrel bij Inca Mania in Delft en Juraini vertel je meer

Heb je zin om in de weekenden er op uit te gaan? En wil je lekker wat drinken? Dan heeft Juraini nieuws voor je: Juraini opent per januari 2021, zodra alles weer open mag. Iets drinken met Juraini bij Inca Mania aan de Markt 75 in Delft. Dit is een netwerkborrel voor mensen met en zonder beperking of alleen zonder beperking. Juraini organiseert het zelf met een vorm van autisme en het doel is dan ook nieuwe mensen ontmoeten en om Iets te Drinken. Het concept Iets Drinken is in 2021 door Juraini zelf bedacht.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *