Luister Juraini Radio nu ook overal online in je auto

Afgelopen 10 november 2020 liet Cynthia Samuel in de rapportage van Juraini weten dat Cynthia Juraini geholpen heeft bij het maken van een filmpje. In de filmpje liet hij zien hoe je gemakkelijk in de auto naar Juraini Radio kan luisteren. Hierbij had favoriete begeleider van Juraini, genaamd; Jessica een handleiding op de mail van Juraini gemaakt:

Zeno FM (Streaming site) of Online Radio Box maakt het mogelijk om met een bluetooth-verbinding via je telefoon muziek af te spelen in je auto. Je dient wel bluetooth te hebben in de auto.

Heeft u hierover nog wat vragen? U kunt dan contact opnemen met Jessica Rosink op e-mail: jessica@jurainiradio.nl

Juraini Radio

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *