0

Interview met Dorian Bindels gaat verder met Juraini Radio

Afgelopen vrijdag van 27 november 2020 kreeg Juraini een mail in de inbox van Juraini Radio dat het NIET toegestaan is dat Dorian als Daan Stern van Goede Tijden, Slechte Tijden op de Langeberg in Zoetermeer komt. Dit vanwege dat Dorian 7 dagen per week aanwezig moet zijn op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden. Erg jammer dus! Wel is het mogelijk om telefonisch interview te houden met Dorian, wanneer het precies is, laat de manager van Dorian nog aan Juraini weten.

Daan Stern uit Goede Tijden, Slechte Tijden

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *