Juraini en Soraya gaan trouwen!!!

      Geen reacties op Juraini en Soraya gaan trouwen!!!

Zoals jullie allen al hebt eerder kunnen lezen gaan Juraini en Soraya trouwen, wat jullie nog niet weten zijn de begeleiders van de Langeberg Zoetermeer enthousiast en plant het trouwdag, samen met Juraini en Soraya voor in de zomer in 2021 al, waar het bedoeling van Juraini over anderhalf jaar zal zijn. Juraini en Soraya dacht in augustus 2021. De ambtenaar wordt door Juraini zelf gekozen als Ferri Somogyi die Rik de Jong vertolkt in Goede Tijden, Slechte Tijden. De trouwlocatie wordt in een partycentrum in Delft of Zoetermeer (volgt nog).

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *