0

Iets Drinken met Raini gaat digitaal op Facebook

Afgelopen 22 november 2020 bericht Juraini iedereen over Iets Drinken met Raini bij Inca Mania. Iets Drinken met Raini is een netwerkborrel voor mensen met en zonder beperking. Dit wordt door Juraini zelf georganiseerd. Vanwege het corona maatregelen gaan we met z’n allen digitaal dit doen op Facebook. Lijkt het je wat? Twijfel niet en schuif dan gezellig aan! Elke maandag tot donderdag om 19.00 uur tot 02.00 uur gaan we LIVE beginnen.

Mail hiervoor naar: ietsdrinken@juraini-ferary.nl

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *