0

Juraini is het zat en wil in GTST

Zoals je al vast gemerkt hebt, heeft Corona ons allemaal in de greep genomen, steeds zijn er opnieuw besmettingen of door het ziektes. Juraini is het zat en wil nu (in de moeilijke corona tijden) in Goede Tijden, Slechte Tijden, behoren in een grote familie van de langlopende serie. Daarnaast kent Juraini alle personages, maar nog niet alle redactie mensen, producenten, schrijvers en de makers van de serie.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *