0

Radio maken bij Tierney’s Irish Pub Delft

Er gebeurt een hoop in de binnenstad van Delft (aan de Kromstraat). Zo hebben wij de uitgaansstraat; Ciccionina (Bar/Club) en STECK (Podium/Club/Bar), is het per ingang van 2021 tijd voor Juraini Radio LIVE om bij Tierney’s Irish Pub aan de Kromstraat 29 radio te maken. Per ingang van 2021 slaan Juraini Ferary en René Mastenbroek graag nauwelijks de handen ineens om radio te maken door; Juraini zelf met een verstandelijk beperking. Radio maken voor mensen zonder beperking maken meedoen ook mogelijk!

Hier gaan we ook lekker op proosten, misschien ook wel lekker met een bitterbal erbij.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *