STILTE OPNAME: Voor de lichtjesavond in Delft van 2020

Het leukste winterevenement van het jaar in Delft staat weer voor de deur: Lichtjesavond Delft 2020. Door het coronavirus moet het jaar allemaal anders dan anders dan we gewend zijn. Afgelopen vrijdag 4 december 2020 vond een stilte opname in de binnenstad van Delft plaats. Ook Juraini was hier van alle markten thuis om dit te mogen bijwonen. Lichtjesavond van Delft zal op dinsdag 8 december 2020 te zien zijn op de Lichtjesavond Delft website en op TV West om 20.00 uur.

Voor de Lichtjesavond

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *