0

Juraini kan niet wachten tot de Coronavaccine

Het is je vast niet ontgaan, maar het coronavaccin; het moet een einde gaan maken aan de coronacrisis waarin we met z’n allen zitten. We kunnen het- als alles goed gaat – verwachten in de eerste maanden van het nieuwe jaar. Helaas moeten miljoenen worden gevaccineerd. Eerst gaat de ouderenzorg en dan de gehandicaptenzorg, maar de horeca komt dus ook aan de beurt. Dan kan Juraini weer LIVE radio maken bij Tierney’s Irish Pub aan de Kromstraat 29 in Delft, maar ook LIVE zorgradio maken bij Ipse de Bruggen woonlocatie Vorrinkplein.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *