Juraini benoemd zichzelf tot een regel coördinator

Door veel verzoeken van andere begeleiders op de woonvoorziening Langeberg benoemt Juraini zichzelf tot een regel coördinator, zo heeft Juraini in de corona tijd GRATIS pizza geregeld, waardoor het nu ook al donatie op intranet te vinden is, maar ook GRATIS stroopwafelcake van de Jongerius Bakker in Zoetermeer. Nu probeert Juraini wat groter uit te breiden dat de woonvoorziening Langeberg een eigen vakantiewoning in gebruik neem, dat Juraini een huisbaas zal zijn. Wat denken jullie? Zal Juraini het ook gaan lukken? Help ons mee te sponsoren op: https://getfunded.nl/campagne/13325-help-juraini-te-regelen. Ook de horecaondernemers van Echte Vriendenbureau zijn hierbij ook van harte welkom om geld in te zamelen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *