Juraini Radio heeft GTST Radio gelanceerd

Goede Tijden, Slechte Tijden, vaak afkorting tot GTST, is een Nederlandse soapserie die sinds 1 oktober 1990 wordt uitgezonden door de commerciële televisiezender RTL 4. Wat jullie misschien niet weet heeft Juraini sinds november 2020 contact met de redactie/producenten van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Afgelopen vrijdag 10/11 december 2020 is GTST Radio in Zoetermeer geboren, waar GTST Radio jouw 24/7 online internet radiostation is en verder te ontvangen via internet. Wij zijn voor iedereen die horen wil!

A Zeno Media Station

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *