Toespraak Rutte vanavond om 19.00 uur

Voor de mensen die nog niet weten houdt Premier Mark Rutte vanavond om 19.00 uur een toespraak vanuit het Torentje. Het is de tweede keer dit jaar dat de minister-president een toespraak over de coronacrisis houdt. Hopelijk zal sommige dingen weer open gaan. Wat denken jullie? Juraini hoorde ook van verschillende mensen dat er strenge maatregelen worden aan getroffen. Wij hopen het van niet! Duim jij met ons mee?

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *