0

Juraini stopt definitief op De Deel en dit is waarom

In de afgelopen zomer van 2020 werd Juraini door Debbie Vermeer alsnog terug gevraagd om terug te keren op De Deel (Dagbestedingslocatie op Ipse de Bruggen – Craeyenburch Nootdorp). Dit heb k dus gedaan voor Debbie en Melissa, want Juraini hebben die beide collega in een goed hart en Debbie Juraini ook wel, maar Melissa was er een band en miste Juraini Melissa zo erg. Dit werd dus voor tijdelijk, aangezien Juraini ook op de wachtlijst stond om bij Radio Gemiva van de collega-zorgorganisatie; Gemiva-SVG Groep aan de slag te gaan. Radio Gemiva is een radiostation van Gemiva-SVG Groep die net als Juraini-RadioFM overal te beluisteren is, maar Juraini-RadioFM werken samen met Radio Gemiva over samen in een gemeen, zoals verstandelijk beperking. Radio Gemiva wordt ook gerund door mensen met een verstandelijk beperking, die ook natuurlijk centraal staat. Verder in dit nieuws had Dianara gisterochtend een leuk nieuws voor Juraini en dat dus dat, hij mag dus op vrijdagmiddag 8 januari 2021 van 10.00 uur tot met 15.00 uur draaien op Radio Gemiva, maar ook eerst op woensdag 6 januari 2021 een intake gesprek.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *