Juraini is weer voor zes weken opgenomen op de observatie in Nes a/d Amstel

Na al ruim twee jaar wonen op de Langeberg in Zoetermeer en veel agressie getoond, werd Juraini afgelopen woensdag 30 december 2020 voor zes weken weer voor de tweede keer opgenomen op de observatiecentrum in Nes a/d Amstel. Met 24 uurszorg woont Juraini even tijdelijk om even je rust te pakken. Woon- en dagcentrum ligt in een prachtig omgeving tussen water en weiland in Nes aan de Amstel.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *