0

Dansend het nieuwe jaar in met Juraini Radio

3, 2, 1… Gelukkig nieuwjaar! Velen vieren oud en nieuw dit jaar anders dan anders. In kleine kring en zonder vuurwerk. Maar zeker niet in stilte. Wie wil, kan afstemmen op Juraini RadioFM of via YouTube op Juraini RadioBox. Juraini RadioFM is uitgegroeid tot jouw 24/7 online internetradio en is overal te beluisteren. Op Juraini RadioBox zie 7 dagen per week en 24 uur per dag de lekkerste liedjes die Nederland te bieden heeft, van Nederlandstalig naar R&B en van R&B naar latin. Zet dan je geluid ietsje harder en dans in de woonkamer mee. Beluisteren doe je op: https://zeno.fm/juraini-feestradio/

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *