Raymond van den Berg en Kim vd Berg was ontroerd dat Juraini plotseling belt

Zoals u hier kunt lezen was Raymond van den Berg en haar Kim van den Berg was ontroerd dat Juraini plotseling op donderdagavond 31 december 2020 rond 00.00 uur belde. Zo zijn dus de Echte Vrienden van Juraini met de eigen vriendenbureau van Juraini, ze wou weten waar Juraini was en hoe het op dit moment gaat met Juraini. Al vijf keer vraagt Raymond of Juraini oké was of Juraini ook een goeie kamer hebt.

Voor dringende zaken, kunt u verder contact opnemen met Raymond van den Berg op: raymond.vd-berg@juraini-ferary.nl of kunt u aan Juraini denken en op proosten met bier of glaasje wijn bij Healthy & Happiness op de Brabantse Turfmarkt 61 in Delft.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.