Oud medebewoner Emiel kan niet geloven dat Juraini de Langeberg verlaten heeft

Afgelopen jaren op 18 september 2018 kwam Juraini met veel plezier op de woonvoorziening Langeberg in Zoetermeer wonen. Later creëerden hij de maandelijks bewonersdisco, in de corona tijden heeft Juraini ook nog 10x gratis pizza bij Domino’s Pizza in Zoetermeer geregeld en 6x stroopwafelcake bij de Jongerius Bakkerij in Zoetermeer, wat dacht je aan een gratis optreden van Johan Rensen en Ricky Jansen. Hoe moet het nu verder zonder Juraini op de Langeberg te Zoetermeer, laat Emiel weten, gelukkig kan er via Zoom gestreamd worden met Juraini en ook kunnen jullie alsnog 24/7 naar Juraini Radio luisteren en denken aan Juraini! Alsnog hartelijk dank van onze tijd, die we met elkaar gehad hebben en @Judith Meulendijk en @Rianne vd Geer een hele dikke kus en een knuffel.

Zal Juraini dit nu ook doen bij Gemiva-SVG Groep op Swetterhage in Zoeterwoude (nieuwe woonplek) of S’Heerenloo op Het Westerhonk in Monster of Willem van den Bergh in Noordwijk. Wie weet!

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.