Het ging weer bijna fout met Juraini zonder werk

Afgelopen week rond maandag 18 januari 2021 heeft verschillende burgemeesters de ondernemers benaderd voor het voorzorg van de avondklok rellen. Pas later kreeg Juraini te horen dat Lunchcafé Healthy & Happiness, waar hij ook in het weekend meewerkt, weg gaat van Delft en naar Den Haag-Kijkduin gaat, maar Juraini zit even niet stil, want 5 jaar geleden werkte Juraini bij Roti Tori in Nootdorp als folder verspreiden. Eigenaar laat aan Juraini weten, pas na corona en lockdown voorbij is, mag jij weer bij ons komen werken.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.