Kennismaking met S’Heeren Loo voor een open plaats voor Juraini

Afgelopen woensdag 30 december 2021 werd Juraini voor de tweede keer voor zes weken opgenomen bij de observatieafdeling van Ons Tweede Thuis. Hier is hij verder tot rust gekomen.

Juraini kan jullie ein-de-lijk blij maken met een halve nieuws, die er bijna aankomt. Maandag 8 februari om 16.00 uur heeft Juraini online via Zoom of Team een kennismaking collega-zorgorganisatie S’Heeren Loo. Op a.s 24 februari 2021 is er een open plek op Doelen 11 op Craeyenburch Nootdorp en dan 2 dagen in de week dagbesteding bij de beweging met Robbie Notenboom (Vriend). Nadere berichten volgen nog.

Over juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.