Juraini RadioFM terug op Listen2MyRadio

Juraini RadioFM is het internetradiostation van Juraini en is overal online te beluisteren. Per februari 2021 zenden we iedere maandag tot en met donderdag om 19.00 uur tot 22.00 uur live uit via Listen2MyRadio vanuit een professionele studio in Nootdorp (op dit moment). We hebben een avonduitzending.

Daarnaast is Juraini RadioFM, het internetradiostation van Juraini nu ook via de gebruiksvriendelijke radio app Listen2MyRadio te beluisteren!

De gratis app kan worden gedownload via Google Play voor Android en via de App Store als je een Apple smartphone of tablet hebt. Na het downloaden zoek je jurainiradiofm op in het zoekvenster. We moeten wel mededelen dat we bij jurainiradiofm.listen2myshow.com zitten. Wij wensen je veel luisterplezier naar Juraini RadioFM!

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.