Juraini verlaat Ipse de Bruggen en gaat naar Gemiva-SVG Groep

Zoals u hier kunt lezen is het al bekend dat Juraini per 2021-2022 van Ipse de Bruggen gaat overstappen naar de collega-zorgorganisatie; Gemiva-SVG Groep en woonzorgpark Swetterhage in Zoeterwoude-Dorp, waar ruim 300 mensen met een verstandelijk beperking wonen, leren en recreëren. Op het terrein van Swetterhage staan onder meer 41 woongroepen, 5 activiteitencentra, een bar om wat te eten en te drinken, een restaurant, een supermarkt en een bewegingsruimte met een zwembad.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.