VALENTIJN: Het liefst viert Juraini Ferary en Pim Vosmaer valentijn met Mijanou Breeveld

Het is bijna 14 februari en de dag van valentijn. Het liefst viert Juraini en Pim Vosmaer valentijn met Mijanou Breeveld (Contactpersoon van Juraini bij Goede Tijden, Slechte Tijden). Pim Vosmaer was jarenlang de regisseur van Goede Tijden, Slechte Tijden en nu dikke vriend geworden van Juraini. Mijanou is naast contactpersoon van Juraini ook de productie coördinator van Goede Tijden, Slechte Tijden, heel soms krijgt Juraini Mirjam aan de lijn, als Juraini de redactie van GTST belt.

Daarnaast omdat Juraini en Pim Vosmaer stiekem verliefd is op Mijanou en wilt Juraini een bedrijf opstarten met de naam Ferary Breeveld TV Produkties in samenwerking met EndemolShine Nederland van Goede Tijden, Slechte Tijden. Alleen is nog de vraag hoe we dat gaan aanpakken.