Winacties maken op Juraini RadioFM

Inmiddels heeft Juraini Ferary (27) een matig verstandelijk, maar laat verder zijn beperking zeker niet in de weg staan. Hij runt sinds 2 maart 2020 zijn eigen 24/7 internetradio, die nu wereldwijd zelfstandig internetradiostation is geworden.

Wat jullie nog niet weten heeft begeleider van collega-zorgorganisatie Ons Tweede Thuis aan Juraini laten weten waarom Juraini geen winacties gaat maken voor Juraini RadioFM, zodat Juraini gratis kaartjes kunnen weggeven voor festivals voor mensen met en zonder beperking of boodschappen via Albert Heijn of SPAR.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.