Luisteren nu ook tijdelijk LIVE naar Juraini RadioFM

Juraini RadioFM, is het internetradiostation van de Echte Vriendenbureau en is overal online te beluisteren. Vanaf 24 februari 2021 om elke tijdstip van 19.00-22.00 uur zenden we van maandag tot met donderdag tijdelijk live uit vanuit een professionele studio bij De Doelen 11 op Craeyenburch, gelegen aan de Brasserskade 4 in Nootdorp, op de website: https://jurainiradiofm.listen2myshow.com/.

Van maandag tot met donderdag kun je om 19.00-22.00 uur van Juraini RadioFM genieten.

Juraini RadioFM is ook via de gebruiksvriendelijk radio app Listen2MyRadio te beluisteren. De gratis kan worden gedownload via Google Play Store voor Android of ook voor de Apple smartphone of tablet. Na het downloaden zoek je jurainiradiofm in het zoekvenster of zoekbalk. Wij wensen je veel luisterplezier!