Juraini Ferary gaat aan de slag als Radio DJ bij Radio Gemiva in Zoeterwoude

Radio Gemiva is sinds 13 oktober 2018 het radiostation van de collega-zorgorganisatie Gemiva-SVG Groep. We zijn hierbij overal online te beluisteren. Het radiostation wordt gerund door mensen met een verstandelijk beperking. Vanuit de zolder op de activiteitencentrum Zonnehoek in Zoeterwoude zijn we elke woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur on air met de uitzending, daarna zal het 24/7 herhaald worden. Afgelopen woensdag 3 maart 2021 was er een intake voor Juraini (om bij Radio Gemiva aan de slag te gaan). Juraini werd hierbij aangenomen. Op woensdag 10 maart 2021 kunnen jullie Juraini terughoren op Radio Gemiva.

Tot slot kunnen jullie ook Radio Gemiva downloaden via de app op Google Play Store.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.