Pim Vosmaer krijgt een eigen mailadres van Juraini Ferary: Dit is waarom

Afgelopen oktober van 2020 ontmoette Juraini Pim Vosmaer voor een interview van Juraini RadioFM. In die maand was de heenreis gegaan naar de Langeberg 28 in Zoetermeer. Tot nu hebben we een goede contact, waarom? Omdat we beide alsnog de productie coördinator van Goede Tijden, Slechte Tijden proberen te versieren (via WhatsApp gesprek, als een mannenpraat). Dat we ook elke keer de mannenpraat doen, weten wij niet dat Café De Koning ook open gaan voor publiek. Misschien wel handig als we met elkaar mannenpraat gaan houden. Je kunt Pim dus mailen op: pim.vosmaer@juraini-ferary.nl

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.