Juraini RadioFM wordt in september uitgenodigd bij Preston Palace

Voor wie die nog niet weten wat Preston Palace is, hoor je nu van Juraini; Preston Palace is een voormalig ziekenhuis in Almelo, dit is nu omgebouwd tot een all-inclusive resort met uitgaanscentrum, met zwemparadijs, indoor kermis, activiteiten, entertainment en animatieteam. De twee beren, namelijk; Preston en Alice viert komende september zijn verjaardag, als het ook echt doorgaat, dan is Juraini RadioFM ook erbij uitgenodigd. Nadere berichten volgen nog… We hopen in september meer bericht te horen.

juraini ferary

Juraini Ferary werd geboren op 28 juli 1993 in Spijkenisse, ze ouders komen oorspronkelijk uit Curaçao en Juraini is oprichter en webmaster van veel meer andere leuke websites. Daar is hij een zelfstandige ondernemer en maakt zijn eigen nieuwsbrieven.